The Work in Business

The Work

Carina past sinds 2001 The Work van Byron Katie toe op gedachten die stress genereren. Dat bleek buitengewoon effectief. The Work is een toegankelijke en tegelijkertijd diepgaande methode om onze gedachten actief te onderzoeken met behulp van een aantal eenvoudige vragen. Daarmee kunnen we de zaken nemen zoals ze zijn, in plaats van zoals we denken dat ze zijn. Zo kun je zien wat er werkelijk toe doet, helder communiceren en met vrijheid van geest effectief handelen en zakendoen. Logisch dat je op die manier tot betere resultaten komt en mentaal fitter bent!

The Work in Business

The Work in Business is speciaal opgezet voor iedereen die een (halve) dag wil werken aan het omgaan met werk gerelateerde vraagstukken en uitdagingen.

Dat kan gaan over stressvolle gedachten over o.a. je eigen functioneren, je rol op de afdeling, motivatie, carrière, omgang met kritiek, jij als leidinggevende én je leidinggevende, collega’s, salaris, aandeelhouders, moeilijke beslissingen of omzetdoelstellingen, noem maar op. Het resultaat van deze training is een vernieuwende kijk op je werk en op jezelf. Je legt de basis voor heldere en open communicatie, handelt effectiever, autonomer en authentieker, en ontwikkelt je leiderschapskwaliteiten.

Het resultaat? Een vernieuwende kijk op je werk en jezelf. Je legt de basis voor heldere en open communicatie, je handelt effectiever, autonomer en authentieker én je ontwikkelt je leiderschapskwaliteiten.