1-op-1 coaching

Leven vanuit je talent

Hoe heerlijk is het om in je element te zijn en een rol van betekenis te kunnen spelen? Ieder mens is in de wieg gelegd met zijn eigen kwaliteiten en floreert in specifieke omstandigheden. Onze talenten vinden we vaak zo vanzelfsprekend, dat we ons er niet eens bewust van zijn. We denken dat ons talent heel gewoon is. “Maar dat kan toch iedereen?!” Nou, nee dus.

Daarbij zit ons hoofd vaak vol plaatjes hoe wij vinden dat wijzelf, de ander, onze situatie of de wereld is of zou moeten zijn. Ieder heeft zijn eigen waarden. Vaak hebben we een spiegel en wat reflectie nodig om ons daarvan bewust te worden.

In je element zijn

Carina Benninga brengt je graag in je element. Al vanaf haar topsportcarrière ontwikkelt zij leiderschapskwaliteiten en is daar anderen mee van dienst. Met een actieve aanpak begeleidt zij het ontplooien van self leadership, waarbij de cliënt zelf controle neemt over de te volgen koers. Je krijgt meer inzicht in je overtuigingen en hoe deze van invloed zijn op alles wat je doet. Of het nu persoonlijke of organisatievraagstukken betreft, bewustwording van de wijze waarop je de werkelijkheid opvat is de sleutel tot authentiek en effectief leiderschap.