Coaching vormen

Persoonlijke groei, Carrière keuzes, Burn out Symptomen, Werk – Privé Balans, Samenwerking in Teams

Ieder mens is uniek; verschillende mensen hebben verschillende behoeften. Daarom onderzoekt Carina vooraf, tijdens een oriënterend gesprek, welke vorm van coaching het beste aansluit. Sommige mensen zoeken hun vraagstuk wellicht in de emotionele sfeer terwijl een energetische, spirituele, mentale of fysieke aanpak misschien beter bij de situatie past. Of wellicht een combinatie? Juist in het uitvinden van deze aanpak zit de kracht van Bureau Benninga; binnen één gesprek kan Carina je duidelijkheid geven en een aanpak aanreiken. Aan de hand van oefeningen én gerichte communicatie kom je meer in verbinding met jouw potentieel.

Carina Benninga is gespecialiseerd in coaching van individuen en teams, gericht op de ontwikkeling van talenten en de ontplooiing van self-leadership. Zij begeleidt eenieder die zich wil ontwikkelen in leven en werk. Bijvoorbeeld, mensen uit het bedrijfsleven, non-profit sector, zzp’ers, sport, zorg, onderwijs, cultuur en politiek.

Bureau Benninga werkt op basis van dialoog-technieken. Op deze manier laat Carina je ervaren dat er keuzes zijn en dat je die zelf kunt maken. De begeleiding is er op gericht om jouw talenten ten volle tot bloei te laten komen, effectiever te handelen en optimaler te communiceren met jezelf en met de ander. Zodat jij mentaal fitter, vrijer en blijer wordt.

Carina beschikt over vele jaren persoonlijke en professionele ervaring en zij kan in haar wijze van begeleiden putten uit een rijk scala van methoden en technieken.

Deze brede achtergrond combineert zij met een flexibele instelling en een doelgerichte aanpak.